2011-02-11 09:17:21• hírek • Szatmár.ro

Szerelem Party a Kaméleon Klubban

Február 5-én nyitotta meg újból kapuit a partizni vágyók előtt az egykori nagy sikerű magyar bulik közkedvelt helyszíne - természetesen teljesen újjászületve -, ami jelenleg a Kaméleon Klub nevet viseli, ahol az est házigazdája Dj, Vj Leviciusz pörgeti a lemezeket.

Aki jelen volt a nyitóbulin: élvezte, aki lemaradt: bánhatta. Február 12-én szombaton azonban mindenki átélheti nemcsak a bulizás, de a szerelem bizsergető érzését is, a szervezők ugyanis fergeteges Valentin napot megelőző „Szerelem Partyra" készülnek. Ha szerelmes vagy azért-, ha még nem, akkor még inkább ott a helyed, hiszen akár a Kaméleonban is eltalálhat Ámor nyila.

A „Szerelem Partyn" nemcsak szerelmes párok lesznek, a szingliknek még inkább lehetőségük adódik arra, hogy társra találjanak. Ne gubózz be egyedül a lakásba, ha szeretsz bulizni, túlteng benned a szerelemhormon, ráadásul izgalmas szerelmi játszadozásra is vágysz, akkor a Kaméleon Klubban a helyed. Az est egyik legizgalmasabb játékának a „párfelismerő és pár-lottó" ígérkezik. Fortunát nemcsak a hatos lottón kísértheted meg, hanem a „Szerelem Partyn" is. Biztos vagy benne, hogy elég jól ismered társad minden egyes porcikáját? Ha az egészet nem akarod a  vak szerencsére bízni, szerelmeddel gyakorolj otthon, hogy a játék során tutira ti legyetek a nyerők.

Lesz minden, ami hallójáratnak, szemnek, szájnak, egyszóval az érzékszerveknek ingere: vérbizsergető zene, italakció, érdekes nyeremények, szemet gyönyörködtető táncoslányok, így egészen biztos, hogy mindenkinél beindulnak a pavlovi reflexek. Aphroditék és Adoniszok, ünnepeljétek a szerelmesek napját a Kaméleonban, hogy kellőképpen bemelegedjetek az azt követő szerelmi légyottra.



Szerelmes vagy? Még nem? A Kaméleonban is eltalálhat Ámor nyila

Szerelmes vagy? Még nem? A Kaméleonban is eltalálhat Ámor nyila


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: